Favorieten

Inloggen / Registreren

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Wachtwoord vergeten

Voer het e-mailadres in waarmee je een gratis persoonlijk account wilt aanmaken. Je ontvangt dan per e-mail met een link waarin je een wachtwoord kan aanmaken

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Vul wachtwoord bevestiging in

Winkelwagen inhoud

Hier vindt u alle betaalmogelijkheden


Betaling

Hoe kan ik online betalen?

Wanneer u de bestelling heeft afgerond kunt u betalen met IDEAL, creditcard of via een overschrijving.

IDEAL
Voor IDEAL transacties zult u in het betaalproces worden doorgelinkt naar het inlogscherm van uw eigen bank.
Daar betaalt u op de veilige en vertrouwde manier.
U kunt met IDEAL betalen indien u online bankiert bij één van de volgende banken; ABN AMRO, ASN BANK, ING BANK, SNS BANK, RABOBANK, TRIODOS BANK, REGIO BANK, VAN LANSCHOT, KNAB BANK, BUNQ en FRIESLAND BANK .

Creditcard
Wanneer u met creditcard betaalt zal er een 'Card Verificatie Code' (CVC) worden gevraagd. Deze CVC is een 3-cijferige code die u aan de achterzijde van uw creditcard kunt vinden. U kunt deze CVC probleemloos en veilig invoeren. Het bedrag wordt gereserveerd en pas na levering afgeschreven.

Bankoverschrijving
Wanneer u kiest voor de betaaloptie bankoverschrijving ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met hierin de betaalgegevens. Wij verzoeken u om binnen de termijn van 5 dagen de betaling te voldoen. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de order aan u versturen. Indien wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen, annuleren wij uw order.

Onze Belgische klanten kunnen ook betalen met Mister Cash.