Inloggen / Registreren

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Wachtwoord vergeten

Voer het e-mailadres in waarmee je een gratis persoonlijk account wilt aanmaken. Je ontvangt dan per e-mail met een link waarin je een wachtwoord kan aanmaken

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw wachtwoord in.
Vul wachtwoord bevestiging in

Winkelwagen inhoud

Retourservice


Retourservice

Retourservice
Wanneer een of meerdere van de door u bestelde artikelen om welke reden dan ook niet bevallen, mogen ze binnen de ruilperiode van 14 dagen terug gestuurd worden.
De artikelen dienen onbeschadigd, met kaartjes en in originele verpakking teruggestuurd te worden. Vul op het meegezonden retourformulier de reden van retour in.
Doe de artikelen in een goede doos, plak deze dicht en voorzie de doos van de retoursticker.

Breng de doos met retoursticker naar de door u gekozen verzender, bijvoorbeeld Postnl, DHL, Kiala, etc. Hier ontvangt  u na betaling een verzendbewijs met Track & Trace code. Bewaar dit bewijs goed. Hiermee kunt u het pakket volgen en zien wanneer het bij ons aankomt. Heeft u bij uw bestelling al € 4,95 verzendkosten betaald? Dan worden deze € 4,95 verzendkosten aan u terug betaald indien u artikelen retourneert. Dit gebeurt samen met de terugbetaling van de geretourneerde artikelen.

Na ontvangst van uw retourzending wordt het terug te ontvangen bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen drie weken aan u overgemaakt. Wij gebruiken hiervoor de door u gekozen betaalmethode; een creditcard betaling zal bijv. worden teruggestort op uw creditcard.