Our story

 Over Anotherwoman:

Anotherwoman is een echt Nederlands damesmodemerk en een onderdeel van Sarto Fashion bv. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in breigoed. Naast mooie pullovers en vesten  bevat onze collectie tegenwoordig ook jurken, T-shirts, blouses, jasjes en broeken.  Wij hechten waarde aan een goede kwaliteit  en pasvorm, dit zie je terug in onze stofkeuzes zoals;  katoen, viscose en mooie linnen stoffen.  Onze collectie is te verkrijgen in de maten 36 tot en met 46. Voor een hoog draagcomfort zijn onze stof kwaliteiten vaak voorzien van stretch. “Feel good  fashion” zodat je er altijd leuk en vrouwelijk uitziet op  ieder moment van de dag.

 

Collectie & productie:

De Anotherwoman collectie bestaat uit vier leveringen per jaar met verschillende thema´s en kleurbeelden volgens de laatste modetrends. Per thema maken we een eigen kleurbeeld waar we de dessins en silhouetten op af stemmen. Twee hoofdcollecties, een lente en herfst collectie, en daarnaast ook twee tussencollecties voor het  zomer en winter seizoen. In ieder thema zitten verrassende ´eyecatchers ´ maar ook onmisbare basics met een mooie pasvorm en bijpassende accessoires.  Ieder thema bestaat uit verschillende styles waaronder; tops, blouses, tunieken, broeken, rokken, jurken, vesten, truien en shawls. Vanuit ons hoofdkantoor in het Gelderse Winssen wordt door een enthousiast team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, controleren en uitleveren van de collecties. Onze kleding wordt onder meer geproduceerd in verschillende landen zoals Italië, Turkije, China en Griekeland.  We werken met gecertificeerde producenten die toezicht houden op goede arbeidsomstandigheden en daarnaast het vak en de kwaliteit beheersen.  Samen delen we de passie om een mooi en goed product neer te zetten voor het merk Anotherwoman.

 

Het Anotherwoman team:

Ons team bestaat hoofdzakelijk uit vrouwen van verschillende leeftijden, maten en ieder met een eigen kijk op mode.  De Anotherwoman vrouw staat voor ons centraal. Ieder seizoen zien wij weer als een nieuwe uitdaging, waarbij  wij streven naar een verrassende  en unieke collectie die naast comfortabel een casual chique uitstraling heeft die iedere vrouw aanspreekt. Dit bereiken we mede door goed met elkaar te overleggen en samen te werken . Onze inspiratie halen wij uit tijdschriften, het bezoeken van vakbeurzen en tentoonstellingen en uiteraard door middel van shoppen in binnen- en buitenland.

Momenteel werken wij alweer met veel plezier aan een nieuwe inspirerende collectie voor jou.

 

We wensen je veel shopplezier op Anotherwoman.nl 

Een fashion groet van het Anotherwoman team!